Сторінки

четвер, 15 березня 2018 р.


      15 березня в ОЗ «Мотиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області»     (директор школи Сидорак М.М.) відбулося засідання методоб'єднання вчитедів 4-их класів, на якому вчитель початкових класів Похила Г.Б. разом з учнями 4-Б класу провела  відкритий  інтегрований урок з елементами критичного мислення «На крилах весна прилетіла. Леся Українка «Давня весна». Аплікація «Розквітла яблуня». 
  Учні під час уроку працювали в групах. Вдало була проведена вправа « Клапстер», яка дозволила учням поділитися своїми асоціаціями зі словом весна. Учні Мелешко Антоніна і Лучечко Павло показали уривок з життя малої Лесі. Цікавими і доцільними були використані методи критичного мислення: «передбачення», «тонкі і товсті запитання»,           «порушена послідовність», «абетка почуттів». Мультимедійна презентація містила відеоролик з віршем «Давня весна» покладеним на музику.
    Найцікавішим було завдання закінчити роботу з лепбуком. Діти «одягали» яблуню у рожевий цвіт, складали і зачитували сенкани зі словом весна. А свій настрій від уроку висловили за допомогою іменних прищіпок на світлофорі настрою. Усі отримали позитивні емоціі.



Немає коментарів:

Дописати коментар