Сторінки

середа, 14 березня 2018 р.

        13 березня 2018 року у ОЗ « Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор Сидорак М.М.) Вчителями Павельчак Л.Р. та Плешівською С.Б. проведено позакласний захід з математики для 7-х класів «Математичний фітнес-клуб».
     Мета заходу: розвивати розумові і творчі здібності учнів,розширювати кругозір та інтерес до предмету; розвивати логічне мислення,швидкість реакції, а також виховувати увагу,вміння працювати в команді, толерантність, взаємоповагу. Команда 7-А класу «Нащадки Вієта» і команда 7-Б класу «Спадкоємці Декарта» з відповідальністю віднеслися до проведення зустрічі у «Математичному фітнес-клубі».    
      У дружній обстановці діти цікаво провели час у «Кабінеті функціональної діагностики» у «тренувальній залі, «Масажному кабінеті», «Фітнес барі» та SPA-салоні «Математичного фітнес –клубу», де вони розв'язували математичні завдання, розгадували загадки, малювали геометричні фігури, читали поезії про математику.
      


        13 березня 2018 року у ОЗ « Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор Сидорак М.М.)  в рамках методичного тижня у 6-В класі  Гураль Л.І. та Макаревич О.Б. вчителями англійської мови проведено конкурс знавців  «Who knows English better?» з метою оволодіння мовним матеріалом  для вільного спілкування, формування особистості через пізнання культури і побуту народу, мову якого вивчаємо, розширення світогляду,формування розуміння значення іноземної мови у суспільстві, виховання культури спілкування та розвиток творчого рівня вихованців.



1 коментар: