Сторінки

понеділок, 12 березня 2018 р.

12 березня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1  І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор школи Сидорак М.М.) розпочався перший день методичного тижня.
Учні 2-Б класу (класний керівник Кузьмяк О.М.) провели тематичну лінійку «Т.Г. Шевченко – славетний син українського народу». Другокласники в доступній формі розповіли учням початкових класів короткі біографічні дані Великого Кобзаря, декламували його вірші.
О 10 годині відбувся відкритий урок з математики з використанням інтерактивних методів навчання  в 4-А класі (класний керівник Сидорак М.О.) Учні закріпили знання з теми «Множення і ділення багатоцифрових чисел», працювали в групах і за варіантами, виконували цікаві завдання на мультимедійній дошці: усні обчислення, порівняня іменованих чисел, визначали периметр трикутника.
В 1-А класі (класний керівник Мартин О.Я.) був проведений відкритий урок з навчання грамоти на тему «Звуки [ц], [ц']. Позначення їх буквою «це». Письмо малої букви ц ». Під час уроку першокласники виконували захоплюючі завдання з квіткою-семицвіткою, працювали в групах, виконували завдання на мультимедійній дошці.
В 4-Б класі (класний керівник Люба Г.М.) відбувся інтегрований урок з природознавства, математики та читання на тему «Водойми України». Учні переглянули презентацію про водойми нашої країни, наносили на контурні карти ріки та озера України, працювали над віршем В.Лучука «Ріки України», розв`язували задачі на природничу тему та виконували завдання на дошці Smart.
«Фіолетовий»  день пройшов у 3-Б класі. (класний керівник Баша О.Т.) Фіолетовий – особливий символ, бо поєднує в собі два протилежних кольори – гарячий червоний і холодний синій. Фіолетова крейда, фіолетові карточки, фіолетові вірші, легенди, загадки – це було цікаво!





Після уроків о 15 годині відбулося засідання творчої групи вчителів початкових класів нашої школи. Вчителі творчої групи взяли участь у методичному марафоні, під час якого усі члени групи презентували нові прийоми критичного мислення. Люба Г.М. – "Сенкан", Кузьмяк О.М. – "Криголам", Мартин О.Я  - "Асоціативний кущ", Сидорак М.О. – "Ромашку Блума", Груник М.М. – "Кубування",  Гусяк О.М. – "Дерево рішень", Лесько М.М. – "Верлібр", Баша О.Т. – "Товсті та тонкі запитання", Данилів Л.М. – "Читання з передбаченням". Активну участь у роботі творчої групи взяла Шеремета Н.І., а Сокульська В.І. провела практичне заняття, на якому на практиці показала суть методів критичного мислення.
Цікаво і творчо пройшов перший день методичного тижня у початковій школі!




Немає коментарів:

Дописати коментар