Сторінки

субота, 24 березня 2018 р.


23 березня на базі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області»  в рамках співпраці Львівщини та Республіки Азербайджан відбулася тепла та незабутня зустріч представників азербайджанських освітян з педагогами нашої школи. Делегацію супроводжували керівник освітнього порталу Львівщини Ольга Парчевська та начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту  Чернега В.Г.
     Гості побували на інтегрованому уроці читання і трудового навчання «Сторінками Святого письма» в 3-В класі (класний керівник Лесько М.М). Під час уроку учні вміло відтворили народні традиції пов’язані з Великодніми святами. Вчителька майстерно поєднала традиційні та інноваційні форми та методи роботи. Прощаючись з присутніми, третьокласники подарували їм сувеніри та Великодні пасочки.  
Вчителька 1-Б Гусяк О.Б. презентувала присутнім інтегрований урок з навчання грамоти і природознавства «Я люблю свою країну», на якому першокласники продемонстрували свою любов до рідного краю та народних традицій і звичаїв.
Уроки пройшли на високому науково-методичному рівні, що відзначили представники азербайджанської делегації.
Крім відвіданих уроків друзі з Азербайджану побували у шкільному народознавчому музеї «Світлиця». Хлібом-сіллю зустрів їх директор освітнього закладу Сидорак М.М. з учнями 3-А класу (класний керівник Сокульська В.І.). Гості оглянули музейні експонати, послухали у виконанні учнів «Заповіт»  Т.Г.Шевченка, продекламований трьома мовами: українською, англійською та азербайджанською.  Приємне враження отримали вони і від виставки дитячих робіт, яку гості оглянули у вестибюлі школи.
На завершення зустрічі іноземні гості висловили подяку за плідну співпрацю, теплий та щирий прийом і на згадку про зустріч подарували педагогам школи книгу «Під одним небом» Боюкага Мікаіллі.

Немає коментарів:

Дописати коментар