Сторінки

середа, 21 березня 2018 р.


    В ОЗ «Мостиському ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор Сидорак М.М.) під керівництвом класного керівника Павельчак Л.Р та учнів 7-Б проведено захід  до Дня добровольця  «Живе лише той,хто не живе лише для себе,а хто для інших виборює життя».
      Цього року Україна вперше святкувала 14 березня День добровольця з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.
Учні читали поезії,переглядали презентації про воїнів добровольців, молитвою і хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїнів,які загинули в боротьбі за нашу Україну. Запрошеним на  захід учасник АТО, колишній учень нашого закладу, батько учениці 7-Б класу, Клинчик Микола Миколайович. Він розповів про життя в умовах неоголошеної війни.
    Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію.




Немає коментарів:

Дописати коментар