Сторінки

четвер, 21 грудня 2017 р.

        20 грудня у 4-В класі (класний керівник Шеремета Н.А.) відбувся відкритий  інтегрований урок з літературного читання і трудового навчання на тему «Без верби і калини нема України».   
         Учні пригадали народні традиції повязані з калиною і вербою, декламували вірші, розгадували загадки, прочитали легеду "Без верби і калини нема України", складали сенкан, добирали риму, виготовили новорічний оберіг з калиною. На уроці було використано іноваційні технології, робота в групах, в парах. Під час фізхвилинки згадали пісню, вивчену на уроці музики "Ой єсть в лісі калина".                 
            Урок пройшов весело , цікаво і емоційно"


 



Конкурс  «Український сувенір» та «Різдвяна композиція».
        В нашій школі відбулися традиційні щорічні  виставки- конкурс на найкращі композиції   « Український сувенір»  і «Різдвяна композиція».
        У номінації « Український сувенір» були представлені такі роботи:  
«Рушничок»  учениці 5-В класу Джугалик А.(10 р.), керівник Олійник О.М., «Підсвічник» Рожак П. (10 р.), «Кругла шкатулка» Гринчук С. (15 р.), «Кругла шкатулка» Повх  Д. (13 р.), «Підсвічник» Степаняк А. (13 р.) керівник Фучило В.В.
        У номінації «Різдвяний сувенір» взяли участь такі композиції « Вечір перед  Різдвом» гурток « Чарівна нитка»  учні 7-А класу Романченко Д., Муляр А., «Новорічний віночок» Черемис В. (10-Б), «Новорічна ялинка» Лещишин  Н.(10-Б)  керівник Романченко В.С.
      Учні нашої школи вклали  багато зусиль  а ще  застосували  казкову різдвяну фантазію  у створенні  цих композицій.




Немає коментарів:

Дописати коментар