Сторінки

пʼятниця, 15 грудня 2017 р.

       Сьогодні, 15 грудня, розпочався третій (заключний) модуль освітнього курсу інновацій в управлінні школою «Академія директорів», ініційований департаментом освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій».
   Розпочалася «Академія директорів» зустріччю із педагогом-новатором з Німеччини Маргрет Расфельд, яка виступила із доповіддю на тему: «Глобальні цілі та трансформаційна сила освіти. Трансформація суспільства потребує трансформації школи». Директор видавництва «Літопис» Михайло Комарницький презентував учасникам книгу Кена Робінсона «Освіта проти таланту». Опісля розпочалася робота в малих групах.
      Заключний модуль «Академії директорів» триватиме 15-17 грудня. Впродовж трьох днів 90 директорів загальноосвітніх шкіл Львівщини (серед яких директор Мостиського ЗЗСО №1 І-ІІІ ст. Сидорак М.М.) обговорюватимуть актуальні проблеми керівництва школою та ділитимуться власним позитивним досвідом. Завершиться «Академія директорів» врученням сертифікатів про успішне проходження курсу.
Другий день "Академії директорів".
Корпоративна майстерня!
 


Завершення ІІІ модуля "Академії директорів"
Фото на згадку

         
17 грудня III модуль «Академії директорів» вийшов на фінішну пряму!!! Наш час- час змін! І ми є агентами змін!
        Ще зовсім недавно заступник Міністра освіти Павло Хобзей говорив що Академія директорів чудове місце для розвитку та обміну досвідом! І це
правда!
     Це інноваційна форма навчання директорів! 
Це подих свіжого повітря, яке надихає, розвиває,е змістовне наповнення освітнього простору, мудрість, радість спілкування, емоційне піднесення, море позитиву, креативу і творчої енергії.


Немає коментарів:

Дописати коментар