Сторінки

вівторок, 19 грудня 2017 р.

19 грудня православні люди всього світу святкують день святого Миколая Чудотворця. За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес і обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість.
Свято Миколая – це  одне з найочікуваніших свят не лише для дітей, а й для дорослих. Це свято любові та душевної теплоти! Не тільки діти, а й їхні батьки починають вірити в чудеса і з нетерпінням чекають чуда.
З теплими  словами привітань та подарунками  завітав Святий Миколай (о.Ігор Турик) і до учнів Мостиського ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів.  
Саме 19 грудня  для учнів молодших класів школи було проведено святковий захід «Миколай, Миколай, ти до нас завітай»,  який підготували учні 4-А класу та класний керівник Сидорак Марія Омелянівна.
На свято до дітей завітали не лише учні школи, а й їхні батьки, бабусі та дідусі, вчителі та дирекція школи.
Гості свята поринули у справжню казку, яку розпочали красуні ялиночки. Веселі сценки розіграли боягузливі зайчики, сміхунка-білочка , кумедний вовчик та хитра лисичка. Заворожили всіх присутніх чарівні янголи (Босак Людмила та Федаш Магдалинка), а галасливі чортики (Піх Максим та Новіцький Гриць) розвеселили дітей кумедними витівками. Особливо сподобалась глядачам дівчинка Ябіда (Цекіт Соломійка), яка не лише заворожила всіх своїми акторськими здібностями, а й виконала разом з Воськалом Любомиром прекрасний танець. Малі актори  співали веселі пісні про Миколая, «ліпили»  снігову бабу і «грали у сніжки». Усе свято супроводжувалось слайдами презентації, яку підготувала вчителька.
Усі присутні щиро аплодували і дякували за веселе дійство малим акторам. Свято закінчилося щирими побажаннями Святого Миколая  та спільною фотографією на згадку.
Виступ у церкві Вознесіння 18 грудня

Немає коментарів:

Дописати коментар