Сторінки

вівторок, 12 грудня 2017 р.

         12 грудня 2017 року проведено семінар для заступників директорів закладів загальної середньої освіти з проблеми "Пріоритети Нової української школи" на базі Мостиського ЗЗСО №1 I-III ступенів (керіник: Сидорак Михайло Михайлович).
З презентаціями виступили:
- "Ключові компетентності керівника Нової української школи" ,- заступник директора з навчально-виховної роботи, "учитель - методист" Шарван Марія Володимирівна.

"Впровадження державного стандарту початкової освіти",-
учитель початкових класів, "учитель-методист" Люба Галина Миколаївна.
- "Актуальність і роль ранкових зустрічей в освітньому процесі", - учитель початкових класів, "учитель-методист" Сидорак Марія Омелянівна.
- Практичне заняття з учнями 1 класу "Ранкова зустріч" провела Мартин Оксана Ярославівна, учитель початкових класів, "старший учитель".
      Начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області Чернега Валентина Григорівна зазначила, що Нова українська школа підтримує потяг до знань, допитливість, щирість, неупрередженість сприйняття. Освіта сьогодення має складну місію. І полягає вона в тому, що орієнтуючись на завтрашній день, треба мати гарантію - якісну освіту. 
        Провідна мета освіти: плекання національної еліти, людей із державним рівнем мислення, високоінтелектуальних, високодуховних, життєвокомпетентних, відповідальних за власну долю і за долю України. Українська школа буде успішною, якщо прийде успішний учитель.
       Гнатовська Надія Мирославівна, заступник начальника освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради зазначила, що на майбутнє хочемо бачити наших керівників ЗЗСО відповідальними, ініціативними, креативними менеджерами, які сприяють розвитку закладу через співпрацю з батьками, громадськістю, підприємствами, організаціями, що успішно координують власну діяльність з діяльністю місцевого самоврядування, висвітлюють результати роботи колективу у засобах масової інформації, самі є соціально активними громадянами.

                                      

               


Немає коментарів:

Дописати коментар