Сторінки

середа, 4 жовтня 2017 р.

Молодим – скрізь у нас дорога,  
людям похилого віку – скрізь у нас шана!
            Мостиська ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів на основі наказу відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області від 25 вересня 2017 року № 03- 08/3297 щодо відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку, було проведено ряд заході присвячених цій події.  
            Соціальним педагогом Ілечко О.О.було проведено  з учнями школи урок спілкування  «Чого нас вчать бабусі та дідусі», під час якого  діти були ознайомлені з казкою В.Сухомлинського «Для чого говорять спасибі». Школярі, об’єднавшись у групи, моделювали ситуації пов’язані з бабусями та дідусями. Діти також прийняли участь у грі «Хвилинка для роздумів», де вони мали дати відповідь на запропоновані запитанняна дану тематику.  
              У Мостиській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів проходила акція «Вчимося не бути байдужими». Мета якої полягала у підтримці найрідніших нам людей – бабусь та дідусів. Учням було наголошено перед початком акції, що життя  вже не раз доводило, найкращі ліки – доброта, вона відроджує надію, зміцнює віру, зцілює душу. Основним завданням акції було виховати в учнівській молоді почуття доброти, милосердя та допомоги старшому поколінню. 
               Результатом проведених заходів стало створення класними керівниками та учнями школи фотовиставки «Повага та допомога старшим – традиція в Україні», яка викликала ще більший інтерес дітей допомагати людям похилого віку, під час підготовки якої, стала актуальною народна мудрість – «І старість не страшна, коли молоді допоможуть
    

Немає коментарів:

Дописати коментар