Сторінки

середа, 18 жовтня 2017 р.

Акція «Назустріч мрії» 
           Відповідно до інформації від 17 жовтня 2017 року № 1254/01-147 відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області та Міжнародної благодійної організації «Сильні духом» у Мостиській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів проведено благодійну акцію «Назустріч мрії» для онкохворих дітей та дітей, постраждалих під час антитерористичної операції. 
             У селі Соколя Мостиського району проживає дівчинка Настя, яка хворіє на страшну недугу. Взимку дівчинка відчула слабкість - і за тиждень у неї відняло ноги, вона перестала ходити. Найстрашніше було те,що це онкохвороба. Після проходження багатьох хіміотерапій дівчинці успішно провели операцію. Зараз у Насті попереду 18 хіміотерапій. 
      Батьки звернулися по грошову допомогу в нашу школу. І спільними зусиллями дирекції,вчителів, а найбільше - учнів школи ми зібрали 17700 гривень. Ці кошти передані на банківський рахунок матері Шумик Оксани. 
           Педагогічний та учнівський колективи Мостиської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів ніколи не є осторонь благодійних акцій. Ми й надалі в будемо відгукуватися на прохання потребуючих. Заступник директора з ВР Фаріон Л.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар