Сторінки

понеділок, 30 жовтня 2017 р.

            У  рамках угоди по співробітництву між областями за Всеукраїнським проектом «Змінимо країну на краще» із метою професійного та культурного обміну між педагогічними працівниками  Львівської та Луганської  областей у Мостиську ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів завітала практичний психолог, учитель початкових класів опорної  Половинківської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Старобільської районної ради Луганської області Сергієнко Ольга Юріївна.
           Педагогічний колектив нашої гості радо зустрів гостю.  Для неї було проведено екскурсію школою. Ольга Юріївна відвідала навчальні класи, побувала у "Світлиці", де оглядала експонати нашого шкільного етнографічного музею,охоче робила світлини.
             Учитель 2-Б класу Г.М. Шабат запросила на урок трудового навчання, де діти виготовляли з листочків портрет осені, а  Л. М. Євець , учитель християнської етики, провела урок  у 3-А класі на тему «Наслідки неправильного вибору». На початку уроку учні разом з гостею і вчителями  помолилися біля фігурки Божої Матері.
              Для психологів Мостиського ОТГ  гостя з Луганської області провела майстер-клас із практичної психології. Педагоги мали змогу обмінятися досвідом. На зустрічі були присутні начальник  відділу освіти  Мостиського ОТГ В.Г. Чернега  та її заступник Н.М. Гнатовська.
               На згадку про перебування  у   Мостиській  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів дирекція та учителі подарували Ользі Юрівні  вишиванку та книгу про життя українського письменника Івана Яковича Франка.


Немає коментарів:

Дописати коментар