Сторінки

пʼятниця, 20 жовтня 2017 р.

 
     Сьогодні, 20 жовтня, у Центрі імені Митрополита Андрея Шептицького розпочався другий модуль освітнього курсу інновацій в управлінні школою «Академія директорів», ініційований департаментом освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій».
      Розпочалася «Академія директорів» зустріччю із директором департаменту освіти Любомирою Мандзій, яка розповіла про особливості нового Закону «Про освіту». Зокрема, зупинилася на питаннях, що стосувалися рівнів середньої освіти, автономії шкіл, управління закладом освіти, виборів директора та інспекції шкіл. Також Любомира Степанівна поінформувала про повноваження засновника закладу, права та обов’язки директора і зміни для вчителів.
            Впродовж двох днів 90 директорів, серед яких і директор Мостиської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Сидорак Михайло Михайлович, обговорюватимуть актуальні проблеми керівництва школою та ділитимуться власним позитивним досвідом. Окрім цього, знані експерти проводитимуть тренінги на теми: «Практичні інструменти фандрайзингу у школах», «Управління командами через проектний підхід», «Управління проектом: від ідеї до реалізації», «Ефективна комунікація»

Немає коментарів:

Дописати коментар