Сторінки

понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Мої роки – моє багатство
       Мостиська ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів на основі наказу відділ освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області від 25 вересня 2017 року № 03- 08/3297 щодо відзначення Міжнародного дня громадян похилого віку. 
       Учні 10-Б класу (Класний керівник Галамай Н.Б.) виступили на лінійці приуроченій Міжнародному дню людей похилого віку. У цей погожий осінній день учні зібралися, щоб висловити свою шану і повагу людям, які пройшли великий віковий і життєвий шлях. 
        1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, або ж День ветеранів. Учні нашої школи також підтримали цю ідею вшанувати те покоління, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло в кривавому пеклі Другої світової війни. Їхніми руками, розумом, силою і вмінням відбудовувалась країна, та й тепер ці люди не стоять осторонь, а в міру своїх сил і досвіду допомагають молодим творити майбутнє своєї держави. 
        Скільки бабусь та дідусів зараз допомагають бійцям української армії боронити свою землю, віддаючи невелику частину своєї мізерної пенсії і велику частину своєї щедрої душі молячись за них, підтримуючи їх морально, допомагаючи своєю працею, хто як може. 
         Учні нашої школи пам’ятають що добро і милосердя – багатоплинні, потреба у цьому є повсякчас. Тож пам’ятаймо про ту любов даровану нашими дорогими бабусями та дідусями і поспішаймо робити добро ближнім своїм. 
Творіть добро, щоб кращим став 
Не знали б горя, щоб старі й малі. 
Страждання нищить нанівець 
Свій добрий слід залиште на землі. 
І тільки так на світі треба жить, 
Хоч як би важко не будо щоденно! 
За горе ближніх серце хай болить, 
Допомагай і немічним і темним.

Немає коментарів:

Дописати коментар