Сторінки

середа, 20 березня 2024 р.

 Насолодитися приємними розвагами, наповнитись вражаючими емоціями, а також поринути у цікавий та дивовижний світ...

Львів – це неймовірне місто, яке пропонує для своїх жителів та гостей чимало дитячих розважальних центрів, інтерактивних музеїв, пізнавальних екскурсій.
Учні 8-В класу ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1I-IIIст. Мостиської міської ради Львівської області» (директор Михайло СИДОРАК,
кл.кер.Марія РОМАНИШИН) мали змогу поринути у світ позитивних вражень,

відвідавши центр розваг «DRAGON PARK”.
Тут кожен ваш крок як новий етап чудової пригоди, де кожен відвідувач - її особливий герой. Любителям екстриму і тим, хто обожнює круто і з легкістю проводити час, запрошують також у майбутнє! Ви зможете зануритись у зовсім інший світ, маючи можливість стати ким завгодно: супергероєм, спортсменом, покататись на мотоциклі чи авто, зібрати власну команду для боротьби з монстрами під час апокаліпсису, побувати в космосі, спробувати себе в ролі середньовічного воїна, чарівника чи художника.
Далі ми відвідали Планета Кіно -найбільший кінотеатр Львова та Західної України і переглянули українську стрічку “Я, Побєда і Берлін”, що вийшов на екрани 14 березня 2024 року і вже встиг завоювати серця глядачів та кінокритиків. Фільм, знятий за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна розповідає про захопливу подорож двох друзів на старому автомобілі “Побєда” до Берліна.
“Я, Побєда і Берлін” – це справжня українська комедія, яка неодмінно підніме вам настрій. Це історія про дружбу, кохання та подорожі, яка змусить вас сміятися, плакати та співпереживати за героя.
На завершення чудово проведеного часу -це відвідини МакДональдза, одного з найвідоміших мереж фастфуду у світі,де чекав на нас великий вибір як просто бургерів, так і цілі меню з картоплею та напоями, десерти, морозиво, кава...і це все завжди смачно і дуже швидко.
Щиро вдячні батькам,дирекції нашого закладу,ЗСУ за можливість гарно відпочити !

Немає коментарів:

Дописати коментар