Сторінки

пʼятниця, 22 березня 2024 р.

 

20 березня 2024р. при Центрі ПРПП Мостиської міської ради (директорка Олександра Баша) відбулося чергове засідання професійної спільноти вчителів 2-их класів (керівник Марія Сидорак).

Вдалим початком зустрічі була вправа на знайомство «Це чудово!..», яка зарядила всіх позитивним настроєм.
Марія Сидорак у своїй презентації ознайомила присутніх із вимогами щодо заповнення електронного журналу, створення електронних свідоцтв досягнень для учнів 2 класу НУШ та їх заповнень, поділилася досвідом складання діагностувальних робіт.
Під час проведення педагогічної майстерні «Творчий портрет учителя, який атестується» своїм досвідом роботи поділилися з колегами вчителі ; Марія Петрага, Любов Сумка, Галина Яхимець, Христина Вінярчик, Галина Ковальчик.
Олександра Баша розповіла про атестацію педагогічних працівників та особливості проходження І етапу сертифікації вчителями початкових класів. З метою розвитку в учнів інтересу до поезії, зацікавлення творчістю Ліни Костенко, формування навичок свідомого читання вчителі виготовили книжку-саморобку з віршами поетеси.



Цікаво пройшов майстер-клас із виготовлення Великоднього подарунка «Розпис пряника», який провела вчителька Христина Вінярчик (ОЗ «Крукеницький ЗЗСО І-ІІІ ст.»). Кожен зміг відчути себе справжнім творцем прекрасного. Пряники вийшли яскравими, красивими та дуже апетитними.
На завершення зустрічі Наталія Шеремета провела вправу на рефлексію «Корисне», в ході якої педагоги відзначили, що було для них найкориснішим під час проведеного засідання і про що вони хотіли б ще дізнатися.
Ми висловлюємо вдячність ЗСУ за можливість працювати в умовах війни та проводити такі зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар