Сторінки

середа, 13 березня 2024 р.

 При Центрі ПРПП (директорка Олександра Баша) відбулося чергове засідання професійної спільноти вчителів 4-их класів (керівник Оксана Кузьмяк).

Олександра Баша розповіла про вимоги до встановлення (підтвердження) кваліфікаційних категорій, тарифних розрядів та педагогічних звань під час атестації педагогічних працівників, а також про особливості проходження першого етапу сертифікації вчителів початкових класів. Олександра Тарасівна наголосила на важливості та актуальності розвитку інтересу до читання у молодших школярів. З цією метою можна у своїй практиці використовувати лепбуки. Педагоги із задоволенням за допомогою заздалегідь підготовлених нею шаблонів виготовили лепбук «Ліна Костенко – видатна українська поетеса».
Ганна Подільчак, презентуючи власний педагогічний досвід з проблеми «Інноваційні технології в сучасній школі», показала які і як саме вона застосовує інноваційні технології у своїй діяльності задля покращення якості навчального процесу. А разом із колегами виконала цікаві завдання зі стратегії «Фішбоун» та методу «Кубування», котрі практикує для розвитку критичного мислення своїх учнів.
Ванда Крет у ході своєї майстерки «Лепбук як засіб інтерактивної взаємодії» показала як вона виготовляє зі своїми учнями та використовує у начальному процесі на різних уроках лепбуки. Продемонструвала багато дитячих лепбуків на різні теми. А потім організувала з присутніми їх виготовлення для уроку української мови на тему «Числівник».
Оксана Кузьмяк ознайомила вчителів із вимогами щодо проведення підсумкових діагностувальних робіт, підсумкового рівневого оцінювання у 4 класі, заповнення свідоцтв досягнень та електронних журналів. А наостанок, з метою релаксації, провела вправу «Домалюй малюнок». Доклавши трохи фантазії, креативності, творчості та домалювавши запропоновані лінії і фігури, присутні створили чудові малюнки.
Дякую всім учасникам професійної спільноти за плідну працю.
Дякуємо нашим Славним Захисникам за можливість працювати!



Немає коментарів:

Дописати коментар