Сторінки

неділя, 7 лютого 2021 р.

 Між дорослістю й дитинством

Ні казок, ані мостів,
Та лишаються на пам'ять
Спогади шкільних років
...У різні куточки світу закинула їх доля. Все рідше вони мають змогу спілкуватись один з одним. Та є в календарі день, коли злітаються випускники із різних куточків землі до своєї рідної школи.
6 лютого в ОЗ «Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів» (директор Сидорак М.М.)відбулася зустріч із випускниками минулих років.
Нажаль пандемія внесла свої корективи і традиційного виховного заходу не відбулося,але нічого не могло зіпсувати тієї рідноі та дружньої атмосфери,що панувала в нашому закладі.
Теплими словами привітання,через відео повідомлення звернувся до випускників директор Сидорак М.М.
Одинадцятикласники зустрічали і вітали випускників біля дверей закладу,вручаючи їм топпери з побажаннями.А також приготували відеопривітання з цікавими сценками про шкільні роки.
Хочеться сподіватись, що кожен випускник залишить надовго в своїй душі теплий спогад про таку чудову зустріч. Побажаємо їм, щоб наступна зустріч подарувала ще більше нових вражень. І нехай приходять у гості до школи всі однокласники та вчителі. І на заваді не стануть ні далека відстань,ні примхи погоди,а ні жоден вірус.Головне – бажання зустрітись із незабутнім дитинством та юністю, бо по-справжньому це можна зробити тільки зі своїми однокласниками

Немає коментарів:

Дописати коментар