Сторінки

середа, 10 лютого 2021 р.

 9 лютого 2021 року старший інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Вікторія Петик та інспектор Яворівського РВП ГУНП у Львівській області старший лейтенант поліції Наталія Лінчак завітали в ОЗ "Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів". Поліцейські провели профілактичні бесіди з учнями 5-Б та 5-В класів,щодо протидії вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень,особливу увагу правоохоронці приділили темі булінгу,роз’яснивши учням що таке булінг, його основні прояви, форми, хто найчастіше стає жертвами таких дій та попередили, до яких наслідків може привести замовчування дитиною факту вчинення відносно неї фізичного та морального насилля.

Також акцентували увагу на кібербулінгу,та відповідальності,яка передбачена за вчинення подібних вчинків,так як молоде покоління більше свого вільного часу проводить в соціальних мережах,існує великий ризик потрапити у неприємні ситуації.
Спілкування з поліцейськими було насиченим та активним.
Такі зустрічі з працівниками поліції є дуже корисними для учнів будь-якої вікової категорії. Адже результатом є те, що діти краще усвідомлюють, що закони виконують не лише каральну функцію, а й захищають інтереси кожного члена суспільства і всього суспільства загалом. Тому закони треба знати і обов’язково їх дотримуватися.

Немає коментарів:

Дописати коментар