Сторінки

понеділок, 22 лютого 2021 р.

 В Україні 20 лютого вже всьоме відзначається День Пам’яті героїв Небесної сотні, який покликаний вшанувати учасників подій на Майдані. Ця дата є найтрагічнішою в історії Революції Гідності, оскільки саме в цей день у Києві загинуло найбільше активістів.

З цієї нагоди 22 лютого в ОЗ «Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів»(директор Сидорак М.М.) учнівська молодь разом із заступницею директора Фаріон Л.І., класним керівником 10-Б класу Павельчак Л.Р. та педагогом -організатором Баб‘як М.І. провели годину -памяті «Вдячні за свободу».
Зі словами скорботи й жалю звернувся до всіх директор закладу Сидорак М.М.,Отець Петро у своїй молитві згадав тих,хто віддав своє життя за наше світле сьогоднння й щасливе майбуття.
Учні декламували вірші,інсценізували зустріч двох поколінь-героїв Крут і Майдану. До сліз зворушили пісні «Мамо,ти не плач» у виконанні Лученка О. та пісня «Журавлі» яку виконали Федаш М.,Романченко Д.,Муляр А.
А танець семикласниць,зворушлива мелодія пісні «Мамо,не плач» нагадали про біль і щем у серцях наших українських жінок- берегинь роду.
Кожен день боротьби – від осені 2013-го до лютого 2014-го – не був марним. І як би не було складно, ми не зневіримося і не відступимося від ідеалів та принципів, які відстоювали на Майдані.
Вічна слава Героям! І повага кожному, хто боровся і бореться за гідність і майбутнє України,хто допомагав тоді й підтримує сьогодні патріотів української держави.

Немає коментарів:

Дописати коментар