Сторінки

вівторок, 2 лютого 2021 р.

 День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкування – Нового року і Різдва.

18 грудня до учнів ОЗ «Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів»(директор Сидорак М.М.)завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості,скромності,чесності, доброти та милосердя. Чудотворець з Ангеликами і Антипком пройшлися по класах закладу, привітавши дітей та учителів у вигляді короткого театралізованого дійства,який підготувала вчителька початкових класів Мартин О.Я.Діти розповідали вірші,співали пісень.
Радість,усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали різдвяні Ангелики,як символ чистоти і сили, Божої допомоги та захисту,яких напередодні свята виготовили вчитель трудового навчання Романченко В.С. та вчитель образотворчого мистецтва Галамай Н.Б.
У цей гарний день щиро вітаємо усіх із Днем Святого Миколая! Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!

Немає коментарів:

Дописати коментар