Сторінки

неділя, 7 лютого 2021 р.

 З 1 лютого в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Сидорак М.М.) розпочався методичний тиждень. В рамках методичного марафону асоціацією вчителів НУШ було проведено ряд цікавих, творчих і креативних заходів.

3 лютого Сидорак М.О. презентувала колегам майстер-клас «Інноваційні технології НУШ на уроках ЯДС», під час якого поділилася досвідом роботи, ознайомила з новітніми формами, методами та прийомами роботи на уроках ЯДС в третьому класі нової української школи. Учителі попрактикувалися у створенні інфографіки.
Шереметою Н.А. цього ж дня було проведено педагогічний тренінг для вчителів «Я крокую до майстерності», який пройшов під девізом «Неможливо жити краще, ніж проводячи життя в прагненні стати досконалішим. Хто хоче зрушити світ, нехай зрушить себе» (Сократ). Під час заняття було запропоновано багато вправ, в яких учителі залюбки брали участь і презентували свої досягнення.
Не менш цікавим для учителів початкових класів ОЗ видався четвер 4 лютого. Кузьмяк О.М. провела практикум «Гра по-новому – навчання по-іншому з LEGO. Метод компетентнісного навчання «Шість цеглинок»". Усі з радістю поринули в світ дитинства і взяли участь у виконанні завдань з LEGO.
Продовжився день велнес-тренінгом «Емоційна компетентність педагога». Під час заходу з використанням арт-терапії педагоги трохи розслабилися і спробували створити різноманітні картини за допомогою розтопленого шоколаду. Всі залюбки працювали, створюючи солодкі витвори мистецтва.
А завершився перший тиждень методичного марафону педагогічним квестом «Цінності нашого народу», який підготували і провели 5 лютого вчителі 2-их класів. За допомогою технологій «Кейс» (Сокульська В.І.), «Сторітелінг» (Баша О.Т.) та «Кластер» (Лесько М.М.) вчителі початкових класів та асистенти вчителів успішно виконали всі завдання, отримали новий досвід та здобули практичні навички.


Немає коментарів:

Дописати коментар