Сторінки

четвер, 11 лютого 2021 р.

 Завершився другий тиждень методичного марафону, який проходив в  ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Сидорак М.М.). Асоціацією вчителів НУШ у рамках методичного тижня були проведені інтегровані уроки з української мови.

Зразу два уроки змогли відвідати вчителі 9 лютого.

Груник М.М. провела театралізований урок, в ході якого першокласники закріпили  знання про букву «ій», попрацювали в групах, переглянули повчальні відео, пограли в дидактичні ігри із використанням Lego, змогли відчути себе акторами, інсценізуючи вірш О. Сенатович «Зайчику, зайчику, де ти був?»

А Данилів Л.М. провела урок в 4-А на тему «Складання казки за початком «Чому ялинка зелена». На уроці були використані різні методи і форми роботи: алгоритм «Есе», стратегія «Порушена послідовність», метод «Передбачення», «Дискусія», кейс-технологія «Перегляд-демонстрація». Учні обговорили екологічну проблему, яка повязана з  вирубуванням дерев і на завершення уроку символічно були посаджені ялинки зроблені з паперу.

10
лютого був проведений ще один відкритий урок з української мови, який підготувала Похила Г.Б.  на тему «Що хочу-те й роблю» казка Д. Біссета. Переказ казки за схемою. Другокласники відправились у  віртуальну подорож, щоб допомогти казковому Королю відшукати корону. Вони побували в  країнах, в яких і зараз живуть королі. За допомогою цеглинок
Lego будували вежу з назвами країн в алфавітному порядку, заповнили власні "Анкети Короля", а вкінці уроку  "сплели" вінок настрою

Немає коментарів:

Дописати коментар