Сторінки

пʼятниця, 24 травня 2024 р.

 Сьогодні у 1-В класі ОЗ "Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів" (директор Михайло Сидорак, класний керівник Віра Сокульська, асистент вчителя Христина Якубік) відбулося радісне і захопливе свято Букварика.

Буквар — це перша книжка у житті кожної людини, це чарівний золотий ключик, який відчиняє двері у світ знань. Здається, зовсім недавно маленькі першокласники прийшли перший раз до школи, а позаду вже весь навчальний рік. Учні старанно працювали: навчилися читати, писати, рахувати, вивчили весь алфавіт, дізналися багато нового і цікавого. А сьогодні вже попрощалися із Букварем.
Свято пройшло в теплій дружній атмосфері. Завітали до нас на дійство герої Буквар та Азбука (учні 5-Б класу ОЗ "Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів" Максим Смерик та Катерина Дзюбінська), які вміло виконали свої ролі. Першокласники танцювали, співали пісні, декламували вірші, відгадували загадки, дякували Букварю та його помічниці Азбуці за добру науку.
Радісно і одночасно зворушливо закінчилося свято піснею «Рідна серцю Україна», присвяченою нашій Батьківщині, нашому народу, нашим воїнам. Патріотично і піднесено першокласники промовляли:
"Ми з України...Так, саме з найкращої в світі країни!"
Дякуємо Богові, дякуємо батькам за допомогу в організації проведення дійства та нашим героям — воїнам ЗСУ, завдяки яким ми маємо можливість вчитися і проводити такі чудові свята





Немає коментарів:

Дописати коментар