Сторінки

середа, 1 травня 2024 р.

 

30.04.2024р. члени учнівського парламенту ОЗ "Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІступенів "(Директор М.Сидорак) взяли участь у профорієнтаційному заході в Український католицький університет УКУ, який відбувся за підтримки народного депутата Павло Бакунець у рамках проекту #yavлідер,яким опікується БФ Яворівщина .

Учнів чекала цікава екскурсія центром абітурієнта, кампусом,колегіумом, бібліотекою . Відвідали також університетський храм Святої Софії-Премудрості Божої.
Були організовані працівниками УКУ заняття,які створили дружню атмосферу: тімбілдінг,психологічний тренінг з профорієнтації та консультація щодо бакалаврських програм. На завершення отримали сертифікати і пам'ятні сувеніри,поговорили з народним депутатом про роль Андрія Шептицького для української держави і шляхи популяризації цієї,безперечно, надважливої постаті серед наших сучасників.
Людина щоденно знаходиться перед необхідністю певного вибору, однак вибір професії ― є одним з найважливіших, оскільки від нього залежить ваше майбутнє. Зробити правильний вибір означає впевнено йти у майбутнє, знайти своє місце в житті.Дякуємо за цю можливість пізнати себе у світі професій!

Немає коментарів:

Дописати коментар