Сторінки

пʼятниця, 12 січня 2024 р.

 12 січня 2024р. при Центрі ПРПП (директорка Олександра Баша) відбулося чергове засідання професійної спільноти вчителів 4-их класів (керівник Оксана Кузьмяк).

Олександра Баша розповіла про підсумки проходження сертифікації педагогічними працівниками Мостиської ТГ за минулий навчальний рік, провела ділову гру «Розумовий штурм» – «Професійний стандарт вчителя – чіткий орієнтир для власного професійного розвитку». Ця тема є важливою і актуальною для кожного педагога, який повинен досконало знати опис всіх компетентностей відповідно до кваліфікаційних категорій, аби мати можливість планувати свій професійний розвиток.
Леся Правдюк у ході своєї майстерки «Розвиток творчих здібностей учнів початкових класів на уроках інтегрованого курсу «Українська мова» показала як вона втілює вирішення цієї проблеми у своїй діяльності та долає освітні втрати. А деякі цікаві методичні прийоми («Читання тексту з прикритою частиною літер», «Читання деформованих слів, речень, текстів») та ігри («Збери кольорові слова», «Читання з лабіринту») провела із колегами.
Галина Антоняк презентувала власний педагогічний досвід з теми «Впровадження інноваційних технологій на уроках в початковій школі» та продемонструвала найефективніші та найцікавіші зі свого доробку вправи, завдання та ігри із кубиками LEGO.
Оксана Кузьмяк ознайомила колег із програмою заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», методичним посібником для роботи з учнями 1-4 класів з питань попередження торгівлі людьми та інтерактивними сценаріями для роботи з батьками учнів 1-4 класів у межах впровадження даної програми, які були розроблені фахівцями за сприяння ВБО «Українськогофонду «Благополуччя дітей».
Дякую всім учасникам професійної спільноти за плідну працю.
Дякуємо нашим Славним Захисникам за можливість працювати!

Немає коментарів:

Дописати коментар