Сторінки

четвер, 11 січня 2024 р.

 

10 січня 2024 р., при Центрі ПРПП (директорка Олександра Баша) відбулося чергове засідання професійної спільноти вчителів 2-их класів (керівник Марія Сидорак).

Привітати вчителів з Новим роком та Різдвом Христовим прийшла начальниця Відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія Гнатовська.
Розпочала роботу спільноти Олександра Баша, яка розповіла про підсумки проходження сертифікації педагогічними працівниками Мостиської ТГ за минулий навчальний рік, провела ділову гру «Розумовий штурм» – «Професійний стандарт вчителя – чіткий орієнтир для власного професійного розвитку». У своєму виступі Олександра Тарасівна наголосила на важливості досконало володіти та орієнтуватися всіма компетентностями відповідно до кваліфікаційних категорій, щоб мати можливість планувати свій професійний розвиток.
Продовжила тему сертифікації Наталія Шеремета (ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів»), яка минулого навчального року успішно пройшла її. Вчителька поділилася досвідом, як пройти всі етапи реєстрації та стати учасником сертифікації -2024.
Марія Петрага (ОЗ «Твіржанський ЗЗСО I-III ст. –ЗДО»), провівши заняття з елементами тренінгу, зазначила, що головне завдання на сьогоднішній день вбачає в тому, щоб перетворити навчання на цікаву працю. З цією метою вчителька продемонструвала присутнім ряд вправ: технологію шестикутного навчання, навчальне доміно, картинки «Веселі пухнастики», різноманітний дидактичний матеріал.
Любов Сумка (ОЗ «Малнівський ЗЗСО І-ІІІ ст.») провела тренінг «Проєктна діяльність на уроках ЯДС в 2 класі.»
Тетяна Ромашко (ОЗ «Раденицький ЗЗСО І-ІІ ст.») провела практичне заняття з елементами тренінгу «Використання онлайн вправ на уроках в НУШ»
Дякую всім учасникам професійної спільноти за активність, творчість та креативність.
Дякуємо нашим захисникам, що дають змогу нам працювати!❤️
Віримо в ЗСУ та ПЕРЕМОГУ

Немає коментарів:

Дописати коментар