Сторінки

четвер, 16 листопада 2017 р.

У нашому житті є пріоритети, які незмінні упродовж усього періоду існування людства. Одним із них справедливо визначено безпеку дитини. Дитина має право бути захищеною незалежно від місця її народження і проживання, кольору шкіри і статусу батьків, а також багатьох інших чинників, які впливають на нас протягом життя. Ніщо і ніколи не повинно бути сильнішим за дитячу долоньку, яка зручно вмостилась у великій надійній руці дорослого.
З метою забезпечення безпечних і нешкідливих умов навчання, праці, виховання та пожежної безпеки в закладах загальної середньої освіти на базі Мостиського закладу загальної середньої освіти №1 І-ІІІ ступенів проведено семінар для керівників закладів загальної середньої освіти відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради (начальник освіти Чернега Валентина Григорівна) з питань евакуації дітей на випадок надзвичайної ситуації.
Семінар з питань евакуації дітей на випадок надзвичайної ситуації проводився на виконання розпорядження голови Мостиської міської ради від 30.10.2017р. № 316-Р «Про проведення навчання в закладах освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради з питань евакуації дітей на випадок надзвичайної ситуації». 
         Сидорак Михайло Михайлович, директор Мостиського закладу загальної середньої освіти №1 I-III ступенів, виступив з презентацією «Організація забезпечення протипожежних заходів». Поділився досвідом роботи з питань: 
- Пожежна безпека.
- Способи забезпечення пожежної безпеки.
- Розвиток та припинення горіння.
- Системи протипожежного захисту.
         Як результат об 11год.15 хв. відбулася евакуація людей (директорів, учителів, дітей, техперсоналу…) із закладу освіти на шкільний стадіон. Педагогічний, учнівський, технічний колективи активно показали свої знання, вміння та насправді продемонстрували «Клас» евакуації згідно чинного законодавства. 
Підсумок семінару підвели працівники Мостиської Державної служби надзвичайних ситуацій, які за викликом директора закладу прибули на місце евакуації.
Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням
                                                                                                                                  Детальніше 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар