Сторінки

неділя, 5 листопада 2017 р.

Екскурсія у Львів –  місто-музей під відкритим небом
Учні  6-Б класу Мостиської  ЗОШ №1 (класний керівник Попович З.Л. ) на осінніх канікулах мали можливість відчути незвичайну старовинну атмосферу «Міста  Лева». Діти познайомилися з його історією виникнення, з визначними памятками архітектури та культури.
Відвідали храм святого Юра-справжню візитну картку міста ,його гордість. Екскурсовод розповіла історію святині, ознайомила з реліквіями та мощами, які зберігаються в соборі.
Незабутнє враження на кожного справив Вірменський кафедральний храм. Виникало відчуття, ніби потрапили в дивовижний казковий світ .
Цікавою була екскурсія до Музею – Арсеналу – експозиційного відділу Львівського історичного музею. Там знаходяться зразки старовинної зброї з більш як 30 країн світу.
Не менш усіх  вразив національний художній музей імені А.Шептицького. Діти не лише слухали розповідь екскурсовода про іконописне  малярство, а й складали пазли.
Запамятався  учням перший у Львові інтерактивний музей фармації – «Таємна аптека». Діти мали змогу проводити досліди алхіміків, придбати сувенірну продукцію музею: магніти, пігулки «для щастя», «здійснення мрій», «від легкого навчання» ,«від лінощів», «від нудної роботи».
           Чудово проведений день запам’ятається всім надовго.

Немає коментарів:

Дописати коментар