Сторінки

пʼятниця, 17 листопада 2017 р.

         Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Львівської ОДА від 20.09.2017р. за №09-08/3260, наказу відділу ОКТМС Мостиської міської ради від 03.10.2017 р. №246/1 «Про підготовку та проведення Дня цивільного захисту» та з метою вироблення в школярів  практичних умінь і навичок чітко діяти при виникненні надзвичайних  ситуацій для захисту свого здоров’я і життя, удосконалення  теоретичних знань , перевірки вміння учнів користуватися засобами індивідуального захисту, надавати першу  медичну допомогу 16 листопада 2017року у Мостиському  ЗЗСО №1І-ІІІ ступенів відбувся  День цивільного захисту. У ньому  брали  участь голова Мостиської  ОТГ Сторожук С.С., директори  шкіл, учнівський та педагогічний колективи, обслуговуючий персонал.
         Розпочала семінар заступник начальника освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської  міської ради Львівської області  Гнатовська Н.М., яка продемонструвала презентацію «Цивільний захист учнівської молоді ЗЗСО»
         Директор школи Сидорак М.М. розпочав свій виступ із показу фільму «Пожежа  в житловій кімнаті», звернув увагу на правила поведінки під час пожежі, продемонстрував презентацію «Організація забезпечення
протипожежних заходів».  
         Учні школи разом зі вчителем основ здоров’я Романченко В.С. підготували проект «Пожежна безпеки».
         На завершення теоретичного курсу семінару директор школи Сидорак М.М. підвів підсумки семінару, продемонструвавши фільм «Правила поводитися під час пожежі у школі».
         Після цього відбулася навчальна евакуація, під час якої учні, педагогічний колектив та гості школи поглибили теоретичні знання із питань ЦЗ та вдосконалили практичні навички дій в екстремальних ситуаціях.
         Ми переконались, що здатні реагувати на сигнал оповіщення ЦЗ, користуватися засобами колективного та індивідуального захисту.
 Заступник директора з ВР Фаріон Л.І.




      

Немає коментарів:

Дописати коментар