Сторінки

пʼятниця, 23 лютого 2024 р.

 730 днів незламності, віри, надії, сподівань.

730 днів мужності, стійкості, невтомних бажань.
730 днів єдності , кмітливості ,сили волі
Перед ворогом, якому не здамося ніколи.
Сьогодні учні та вчителі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів»(директор М.Сидорак) вшанували пам’ять наших героїв-захисників та всіх, хто загинув у священній боротьбі за мирне небо над нами, за дитячий сміх, за нашу свободу.
Два роки незламності це про наших відважних воїнів, котрі віддають своє життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Українські військові – це справжня армія незламних і нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік, в умовах війни, демонструють мужність, силу духу, волю та бажання перемогти ворога.
Участь в годині пам’яті взяли міський голова Мирослава Пельц, начальник відділу освіти, молоді та спорту Надія Гнатовська.
Небесна сотня, герої Майдану, загиблі воїни ЗСУ, мирні жителі – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і наш душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас.
Сьогодні вони дивляться на нас з небес і думають: не дайте злу перемогти, адже Україна і нині в сльозах. Тому ми не маємо морального права здаватися, адже нам сам Бог велів захищати свою Батьківщину. Пам’ятаймо і шануймо всіх героїв, будьмо вдячними їм. Слава Україні! Героям слава!


Немає коментарів:

Дописати коментар