Сторінки

пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

 Відповідно до плану роботи ЦПРПП 14.02.2024р. відбулася зустріч професійної спільноти вчителів географії закладів освіти Мостиської ТГ (керівник Мар’яна Марек). Координував роботу консультант ЦПРПП Роман Лещук.

Роман Євгенійович ознайомив педагогів спільноти з переліком рекомендованих модельних навчальних програм та підручників для 7 класу НУШ з географії, інструктивно-методичними матеріалами для здійснення вибору підручників для 7 класу закладів загальної середньої освіти.
Учасники зустрічі мали можливість практично застосувати набуті знання та навички до формування навчальних цілей/цілей уроку, які ґрунтуються на застосуванні правила за принципом SMART. Адже оцінити на якому рівні досягнуті навчальні цілі можна за умови, якщо вони є вимірними. Педагоги відзначили, що цей підхід формування цілей уроку позбавлений старих штампів, і такий, що передбачає послідовні кроки діяльності учасників освітнього процесу з метою досягнення очікуваних результатів.
Свою майстерність презентували: учителька ОЗ «Мостиський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Шибунько Н.О та учителька ОЗ "Раденицький ЗЗСО l-ll ст" Пеканець Н.Р.
Наталія Омелянівна Шибунько презентувала досвід роботи з теми «Сучасний урок географії в умовах сьогодення». Вона поділилася досвідом використання онлайн ресурсів для створення завдань на уроках географії, які дають можливість використовувати сучасні технології а також полегшують роботу вчителя по перевірці знань. Продемонструвала роботу сервісів: LearningaApps, LiveWorkSheets, wordart, Kahoot. Присутні теж відчули себе учнями,виконуючи, інтерактивні вправи з географії «Німа карта» «Впізнай географічний обʼєкт», «Завдання з капелюха» «Загадки з географії».
Дякуємо ЗСУ за мирний день і можливість працювати!


Немає коментарів:

Дописати коментар