Сторінки

вівторок, 16 січня 2018 р.

Зразковий колектив з Добропілля «Берегиня » з керівником Людмилою Хоружою і вчителем Євгеном Рибалкою продовжує подорожувати нашою Мостищиною.
         На Старий Новий рік гості разом з парафіянами церкви Вознесіння молилися, щоб Господь дарував кожній родині здоров’я, добро, спокій і мир нашій Україні.
Кульмінацією Богослужіння стала молитва за гостей. Всечесні отці Василь, Григорій, отець-диякон Ігор тепло і щиро прийняли дорогих гостей, подарували ікону «Таємна вечеря», Благодатний Вогонь і благословили всіх на Многії і Благії літа.
         Під час проведення обряду миропомазання колектив «Берегиня» подарував парафіянам в’язанку чудових колядок «Радуйтеся, пастирі», «А в цей дім завітав Бог»...
         Усі присутні відчули Божу силу, віру, любов, натхнення. Адже цими відчуттями постійно укріплюється наша свідомість, громадянська позиція, несхитна віра у Вседержителя, духовні християнські чесноти та мораль.
Завітали гості до Мостиського закладу загальної середньої освіти №1 I-III ступенів Мостиської міської ради Львівської області.(Директор школи Сидорак М.М.)
Екскурсія розпочалася з молитв «Отче наш» та «Богодице Діво» за участю отця-диякона Ігоря. Адже, увійшовши до опорного закладу, при вході зустрічає усіх Фатімська Богородиця, Архангели Гавриїл та Михаїл.
Відвідали донеччани також музей «Світлицю», де з цікавістю розглянули давні, зібрані учнями закладу, речі домашнього вжитку, вишиванки трьох регіонів: Яворівщини, Самбірщини, Мостищини. 
        Обмінялися з керівництвом закладу досвідом роботи. Захопленню не було меж!






Немає коментарів:

Дописати коментар