Сторінки

субота, 20 січня 2018 р.

         17 січня 2018 року у Мостиському ЗЗСО №1 I-III ступенів відбулося родинне свято «Україна колядує! Колядує 5-А» під керівництвом класного керівника і вчителя англійської мови Макаревич О.Б.
          Свято відзначилося оригінальністю сценарію та вдалим музичним супроводом. На свято завітав Санта Клаус. Діти спілкувалися з ним, декламували вірші, співали пісні англійською мовою. Адже англійську мову діти вивчають з першого класу. Санта Клаус просив розповісти, як українці святкують Різдво Христове, як колядують, як вітають рідних , близьких та друзів. 
          У виконанні учнів та батьків прозвучали Різдвяні колядки та віншування, які чудово доповнили сюжетну лінію всього свята.
Із захопленням глядачі сприйняли гру на скрипках сестричок Олі та Олесі Дацко. У їх виконанні прозвучала мелодія колядки «Тиха ніч».
Свої танцювальні успіхи продемонстрував Надибський Тарас у парі з Потічною Соломією. Це свято було по-справжньому родинне, тому що активну участь у ньому прийняли батьки учнів 5-А класу, їхні бабусі і дідусі, брати і сестри. 

          Справжньою родзинкою свята стало доповнення виступу 
учнями 1-Б класу з класним керівником Гусяк О.Б., яка була першою вчителькою і учнів 5-А класу. Цікаві сценки та спільна колядка «Україна колядує!» викликали у глядачів багато позитивних емоцій.
         У залі відчувався справжній дух Різдва. Хочеться побажати, щоб у дитячих душах завжди горів вогонь Віри, Надії, Любові,а дорогу у майбуття їм осявала яскрава Різдвяна зірка.



Немає коментарів:

Дописати коментар