Сторінки

середа, 15 лютого 2023 р.

 У рамках декади педагогічної майстерності вчитель зарубіжної літератури Марія Романишин ОЗ"Мостиський ЗЗСО n1l-lll ступенів" разом з учнями 6-Б класу 14.02.2023р.провели літературний квест за твором Анни Гавальди "35 кіло надії".

Цей твір розповідає про хлопчика,який погано вчився в школі,який ніяк не міг знайти своє призначення в житті .Лише завдяки близьким людям він навчився домагатися поставлених цілей і доводити почате до кінця.
Сучасних юних читачів цікавить книга,з якою можна по- справжньому спілкуватися, яка спонукає до роздумів і самоаналізу,наповнює новими почуттями та емоціями,допомагає "забутися"і "знайти себе". Саме такою є книга сучасної французької письменниці "35 кіло надії ".
Учні подорожували станціями,розгадували кросворди,ребуси,розшифровували повідомлення,складали листи,які Грегуар написав директору ліцею,відтворювали події,складали своє закінчення твору.
За роботою команд пильно стежили судді(учні 7-В класу ),які за кожне правильно виконане завдання "нагороджували" буквою.Таких букв було 8,а з них склали речення:"Вір у себе". Адже головна думка повісті "35 кіло надії":кожна людина талановита по-своєму.Кожна людина-творець своєї долі.Кожна людина потребує любові,друга й підтримки.



Немає коментарів:

Дописати коментар