Сторінки

субота, 11 лютого 2023 р.

 
На базі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» відбулася зустріч освітянської спільноти вчителів третіх класів Мостиської ТГ (керівник Кузьмяк О.М.), роботу
якої координувала директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Баша О.Т.
Вчитель початкових класів ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» Куцій Г.І. провела майстер-клас «Розвиток пізнавальної активності молодших школярів відповідно до вимог НУШ», в ході якого продемонструвала для чого і як саме вона стимулює пізнавальні інтереси дітей. Декілька прийомів та вправ зі свого педагогічного доробку виконала із колегами.
Балич М.І., вчитель початкових класів ОЗ «Мостиський ЗЗСО №2 І-ІІІ ступенів» у скарбничці педагогічних прийомів «Формування комунікативних навичок учнів початкових класів» презентувала методи та прийоми, які вона використовує у своїй практиці. Адже, саме початкова школа розкриває широкі обрії для формування комунікативної компетентності молодших школярів. Також залучила педагогів до виконання деяких ефективних методів і прийомів.
Груник М.М., вчитель початкових класів ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» у своєму практикумі «Кінезіологія як засіб розвитку мовлення та інтелектуальних здібностей дітей» пояснила, що таке кінезіологія, де, коли і як можна застосовувати кінезіологічні вправи для дітей. А потім, разом із вчителями, виконала найцікавіші із них.
Наостанок Баша О.Т. проінформувала присутніх про хід реєстрації для проходження сертифікації педагогічних працівників у 2023 році вчителів нашої громади та ознайомила з порядком проведення інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти.

Щиро дякую всім вчителям за плідну працю.



Немає коментарів:

Дописати коментар