Сторінки

пʼятниця, 21 жовтня 2022 р.

 

З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України та на виконання Стратегії національно-патріотичного виховання В ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Михайло Сидорак ) проведено “Урок звитяги”. На зустріч з учнями закладу запрошений військовий 80 десантно -штурмової бригади Володимир Поліщак. Урок мав пройти у закладі, але через повітряну тривогу, діти перейшли в укриття. Ми ще раз довели, що нас нічим не зламати ,зустріч вдалося провести в
бомбосховищі! Під час уроку обговорювались цінності за які боряться наші захисники на війні, а саме: незалежність та територіальна цілісність, воля, гідність і честь українців, соборність України. Володимир спільно з учнями і вчителями помолився, за наших військових, які зараз захищають наші кордони на передовій, які сьогодні пишуть історію нашої Батьківщини, не викликає сумніву, що український народ вистоїть і неодмінно переможе.

Такі зустрічі допоможуть дітям на прикладі воїнів навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини,а також зрозуміти ,що Україна єдина , неподільна і миролюбна держава та відчути гордість за наших захисників Вітчизни.


Немає коментарів:

Дописати коментар