Сторінки

вівторок, 18 жовтня 2022 р.

 Щороку, 18 жовтня, відбувається всесвітня молитва дітей під гаслом «Мільйон дітей моляться на вервиці».

Одним із завдань молитовної кампанії «Мільйон дітей моляться на вервиці» є допомогти глибше зрозуміти, що всі ми маємо одного Небесного Отця, який бажає лише, щоб ми були щасливими і який дав нам Богородицю як нашу власну Небесну Матір. Марія бажає лише, щоб наша земля була для всіх домом, де панує Божа любов і де ніхто більше не змушений страждати від нестачі й страху.
Наші українські діти сьогодні моляться тільки за мир в Україні, щоб якнайшвидше закінчилась війна.
Цього року учні та вчителі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів»(директор Михайло Сидорак)долучитися до цієї спільної молитви дітей. Отець Петро очолив молитву на вервиці за мир на Україні.
Дякуємо Тобі, Господи, за те, що наш український народ ніколи не був окупантом і нікого в ярмі не тримав, бо що людині з того, коли ввесь світ здобуде, а душу свою занапастить. Хоч і тернистий шлях випав на долю України, але в тім наше щастя, бо через вузькі ворота входять до царства небесного. Ми живі сьогодні, розумійте народи, і ще не вмерла Україна, бо з нами всемогутній Бог, який запевнив нас: Я з вами по всі дні, аж до кінця віку! Амінь.



Немає коментарів:

Дописати коментар