Сторінки

четвер, 26 грудня 2019 р.


Український народ свято дотримувався звичаїв та обрядів народного календаря. Колядувати та щедрувати на Різдвяні свята – давня українська традиція. І хоча цій традиції вже сотні років, її й досі дотримуються. Із задоволенням колядують і в селі, і в місті.
24.12.2019р. учнівська молодь ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Сидорак М.М.)разом із заступницею директора Фаріон Л.І. та педагогом – організатором Баб’як М.І. пройшли з гучною колядою рідним містечком. Розпочали флешмоб зі стін навчального закладу, заколядували у Відділі освіти Мостиської міської ради Львівської області, а також у Мостиській міській раді Львівської області. Окрім колядок,присутні мали можливість переглянути невеличку Різдвяну інсценівку та за допомогою чарівного капелюха дізнатися,які емоції й несподіванки принесе рік прийдешній. Усі господарі нас щедро приймали, пригощали гостинцями. Почуття радості та щирі емоції переповнювали всіх.
Різдво – найдивовижніше й найулюбленіше свято в усьому світі. Нехай це свято, від якого беруть початок найвищі людські цінності, нагадає всім нам про заповіді Господні, пробудить любов до ближнього. Хай до кожної оселі увійдуть мир і спокій.
Щиро бажаємо добра й благополуччя, злагоди й любові вашим родинам! Нехай збудуться найзаповітніші мрії. Гарних вам і радісних Різдвяних свят! Хай щастить у Новому році



Немає коментарів:

Дописати коментар