Сторінки

неділя, 14 жовтня 2018 р.


У свято Покрови Пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисника України та 76-у річницю створення Української повстанської армії. Дуже важливо у такий день вшанувати пам’ять тих, хто віддав життя за нашу незалежність і тих, хто сьогодні жертвує своїм життя за мир і спокій у нашій країні. Пам’ятаючи їхні подвиги, ми повинні йти далі і підтримувати один одного. 
В ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» було проведено ряд заходів приурочених 76-річчю створення УПА. На загальношкільній лінійці, виховних годинах вчителі та учні обговорювали значення УПА та її зв'язок з сьогоденням. 
12 жовтня 2018 року, юнаки та дівчата разом із дирекцією школи та учителями зібралися на площі Героям Небесної Сотні де відбулося урочисте віче, присвячене 76 річниці з дня створення УПА. Урочиста хода із покладанням квітів до пам’ятників С. Бандері, Героям Небесної Сотні та борцям за волю України.
А далі урочистості відбулися біля братської могили воїнів УПА в с. Королино. Учні ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» приймали участь у грі "Сокіл-Джура" з військово-патріотичним вишколом молоді "Коли Ви вмирали-Вам сурми не грали".

 




Немає коментарів:

Дописати коментар