Сторінки

неділя, 7 жовтня 2018 р.


Учителю, тобі вклоняюся доземно!
         Незабутній вечір відбувся в ОЗ « Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор Сидорак М.М.) з нагоди Дня вчителя. 
По-осінньому щедро приймали своїх гостей – учителів учні 11-А, 11-Б класів
(класні керівники Файдула І.Р., Галамай Н.Б.) під керівництвом заступника директора з виховної роботи Фаріон Л.І. та педагога організатора Бабяк М.І.
    У цей сонячний святковий осінній день учні вітали вчителів душевними піснями, яскравими сценками про складну, але водночас таку необхідну та благородну вчительську працю. Різномаїття музичних, танцювальних та театралізованих номерів дозволили створити неповторність святкового настрою та гарних емоцій. 
     З вітальним словом до гостей звернулись директор школи Сидорак М.М., отець-диякон Ігор Турик, магістр Богослівя, магістр медицини та історик Юрій Щадило. Також сюрпризом на святі був виступ тріо «Ададжіо» м.Львів.
            Адміністрація школи та вчителі висловлюють подяку батькам та учням за привітання та належну увагу.
      Дорогі колеги! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Щиросердно бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги! З Днем Вчителя!






Немає коментарів:

Дописати коментар