Сторінки

четвер, 12 жовтня 2023 р.

 12 жовтня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Михайло СИДОРАК) відбулася зустріч з працівниками 26 ДПРЧ 9 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Львівській області.

Метою якої було знайомство школярів з правилами пожежної безпеки, роботою рятувальників, засобами пожежогасіння 🧯та транспортом спеціального призначення.
Гості прибули на спецтранспорті, що викликало велике захоплення і задоволення у дітей.🚒
Здобувачі освіти слухали розповідь провідного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Яворівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області, капітана служби цивільного захисту Ігоря КУПʼЯКА про комплектацію машини, засоби пожежогасіння, розглянули спорядження захисту пожежників від вогню, побачили та приміряли одяг рятувальника.
Пожежники розповіли про основні правила поведінки в разі виникнення різних надзвичайних ситуацій,а також пригадали причини і наслідки виникнення побутових пожеж, 🔥які найчастіше трапляються внаслідок короткого замикання, дитячих пустощів з вогнем, порушення правил безпеки під час використання електроприладів.
Вогнеборці 🚒 показали дітям способи гасіння вогню за допомогою пожежного рукава, а також дали їм змогу спробувати себе у ролі рятувальників.
Задоволені та вдячні школярі просили працівників ДСНС частіше приїжджати на такі зустрічі.


Немає коментарів:

Дописати коментар