Сторінки

понеділок, 30 жовтня 2023 р.

 30 жовтня відбулося засідання професійної спільноти вчителів 2-их класівпри ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів (керівниця Марія Сидорак, директор Центру ПР ПП Олександра Баша).

На початку засідання Марія Сидорак ознайомила колег з інструктивно-методичними рекомендаціями щодо викладання навчальних предметів в 2-у класі НУШ, звернула увагу на змістове наповнення діагностувальних робіт та формувальне оцінювання навчальних досягнень учасників освітнього процесу.
Галина Ковальчик (ОЗ «Арламівсько-волянська ЗОШ І-ІІ ст.») провела методичний воркшоп «Інновації в НУШ », під час якого поділилася з колегами своїми надбаннями. Зокрема, ознайомила присутніх із застосуванням методу «Кластер» на уроках в початковій школі і запропонувала повправлятися у складанні кластера на тему «Свято». Крім того Галина Степанівна поділилася інноваційними технологіями, які вона використовує у своїй діяльності.
Марія Городечна (ОЗ «Раденицький ЗЗСОІ-ІІ ст.») провела майстер клас на тему: «Проєктне навчання як засіб формування наскрізних умінь.» Вчителька у своїй презентації показала типи проектів, розкрила мету використання та ознайомила з етапами їх реалізації в навчальному процесі та поділилася досвідом роботи над проєктами. Підсумовуюче прослухане, вчителі попрацювали в групах та створили проєкт «Що сниться кленові в різні пори року».
На завершення плідної та творчої роботи, члени професійної спільноти створили мапу побажань, де кожен присутній зміг записати своє найзаповітніше побажання.
Дякуємо ЗСУ за можливість проведення таких зустрічей. Разом до перемоги! Все буде Україна!




Немає коментарів:

Дописати коментар