Сторінки

пʼятниця, 28 лютого 2020 р.


Урок-подорож «Сторінками Святого Письма. Вміння прощати».
У рамках методичної декади в ОЗ «Мостський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів (директор Сидорак М.М.) відбувся урок з основ християнської етики, який провела учителька Євець Л.М.
Господь, наш люблячий Батько, є джерелом усьому доброму, що є в людині. Він любить кожного з нас особливою любов’ю. Відкритися Його любові, прощаючи собі та іншим, розвивати бажання виявляти любов та прощення у житті, виховувати співчуття до тих, які зійшли із правильного шляху, підвести дітей до розуміння глибоких Божих істин через притчу про блудного сина - таку мету поставила вчитель основ християнської етики на уроці у 6-Б класі на тему «Вміння прощати».
Ця тема є актуальною в наш час, адже ми живемо в нелегкий період, також перед нами благодатний час Великого Посту, в який ми повинні увійти з чистими серцями, намагатись бути світлом Божої любові серед темряви світу.
На уроці діти мали змогу переглянути презентацію до теми, в якій найголовніший урок з прощення кривд ближнім полягав в наступному: прощаючи ближніх, ми уподібнюємося Богові, який не втомлюється прощати кожному з нас.
Діти працювали над біблійним текстом притчі про блудного сина, ісценізувавши його в ролях. Цікавою виявилася також праця в групах: учні зачитували вислови із «Гімну Любові» апостола Павла, характеризували їх, прикріплюючи на дошку. Заключним акордом на уроці були слова пісні
«Коли в твою душу загляне тривога,
І дні проминають в журбі.
Зверни своє серце в покорі до Бога,
Він радо поможе тобі».
На закінчення уроку вчитель роздала невеликі картинки-пам' ятки з висловлюваннями до теми уроку.

Немає коментарів:

Дописати коментар