Сторінки

четвер, 27 лютого 2020 р.


«Креативність —понад усе!».Таку назву мав воркшоп для педагогів, який 26.02.2020 р. підготували і провели вчитель ОЗ « Мостиський ЗЗСО №1 I-lll ступенів»(директор Сидорак М. М.)Шабат Г. М. разом із заступницею директора з ВР Фаріон Л.І. Вчителі , адміністрація школи, заступник начальника відділу освіти Мостиської ОТГ Гнатовська Н.М. змогли перевірити власні креативні здібності під час виконання творчих інтерактивних вправ у імпровізованому «Салоні краси», «Бутику креативних рішень», музичній студії "MOSTYSKA- MYZIK", «Казковому вернісажі».

Досвідчені педагоги залюбки перетворювалися на Робінзонів з безлюдного острова, імпровізували героїв казки « Ріпка» на сучасний лад, пробували себе в ролі мультиплікаторів, музикантів. З-під пера талановитих композиторів народилося кілька ексклюзивних «Колискових для директора». 
Творчі педагоги із захопленням грали в ігри «Дві калоші», «Перевтілення», виконували експрес- тести «Бонсай», « Я у променях сонця». Під час обговорення результатів воркшопу усі присутні погодилися з висновком, що саме за креативними, творчими педагогами майбутнє нової української школи. І прекрасним є те, що талановитих вчителів у нас точно не бракує.

Немає коментарів:

Дописати коментар