Сторінки

четвер, 19 вересня 2019 р.


Якщо ми навчатимемо сьогодні так, як навчали
вчора, ми вкрадемо в дитини завтра
Конфуцій
Під таким гаслом 18 вересня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор Сидорак М.М.) було проведено засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів (2 клас) (керівник Люба Г. М..)
На засіданні була присутня методист відділу ОКТМС Мостиської міської ради Львівської області Бішко М.А., яка ознайомила вчителів з методичними рекомендаціями щодо оцінювання начальних досягнень учнів другого класу.
З особливостями організації освітнього процесу в других класах у 2019-2020 навчальному році присутніх проінформувала керівник методичного об’єднання Люба Г.М. (ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області»)Також було обговорено питання про те, який має бути сучасний учитель як провідник змін в контексті Концепції Нової української школи. З цим питанням виступила Ковальчик Г. С.( Арламівсько-волянська
ЗОШ І-ІІ ст) З новинками фахової та методичної літератури колег ознайомила Шеремета Н.А.( ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області»).
 

Немає коментарів:

Дописати коментар