Сторінки

понеділок, 2 вересня 2019 р.


В ОЗ «Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів Мостиськоі міської ради Львівської області» (директор Сидорак М.М.)традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року. 
День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 90 першокласників, які переступили поріг нашого закладу, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька.
Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.
Директор закладу Сидорак М. М. привітав всіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
Запрошені Отець Тарас та Отець Ігор привітали дітей та вчителів з початком нового навчального року. У своєму вітальному слові священики побажали дітям Божої допомоги у здобутті необхідних знань для дорослого життя, а також поблагословили присутніх, щоб Господь послав на них духа премудрості і розуміння.
До закладу завітав голова Мостиського ОТГ Сторожук С.С. Він привітав дітей і вчителів зі святом та початком нового навчального року і побажав міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України. А також обговорив разом з дирекцією плани на майбутнє,щодо розвитку закладу.
Вшанували хвилиною мовчання загиблих за волю Украіни.
 
У черговий раз наш заклад гостинно відчинив для учнів свої двері і запросив у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети

Немає коментарів:

Дописати коментар