Сторінки

субота, 25 травня 2019 р.


Свято останнього дзвоника у ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 l-lll ступенів»(директор Сидорак М.М.), як завжди було гамірне і багатолюдне. Гамірне, бо не в силі учні стримати емоції на порозі літніх канікул. А багатолюдне, бо зібрало воно на шкільному дворі не лише вчителів та вихованців, а й їхніх батьків, та гостей закладу. 

Звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття лінійки. З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася директор закладу Сидорак М.М.. 
Найкращих слів і наймудріших порад добирали одинадцятикласникам вчителі, гості, батьки. Чималоучнів школи одержали Похвальні грамоти, Листи та Подяки за успішне навчання, активну участь у громадськомужитті, спортивні та культурні досягнення, конкурсах та змаганнях.
Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода об’єднала усіх присутніх учнів,батьків, вчителів і гостей.
Хвилююче - урочистими були колективні привітання випускників та першокласників. І, звичайно, останній шкільний вальс, на хвилях якого кружляли випускники, а на очах у вчителі та батьків з’явилися сльози.


Немає коментарів:

Дописати коментар