Сторінки

понеділок, 14 травня 2018 р.

     Духовною перлиною прикарпатського краю є чудотворне джерело в с. Биличі, що на Старосамбірщині. Це паломницьке місце збирає тисячі прочан, що їдуть звідусіль, щоб поклонитися Небесній Матері, знайти розраду у своїх бідах і турботах. Це другий Люрд. Мати Божа Билицька кличе під свій Покров усіх: хворих, немічних, засмучених – і обіцяє, що ніхто не залишиться не вислуханим. З цією метою була організована шоста проща учнівської молоді Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.
      Учні  6-Б класу ОЗ "Мостиський ЗЗСО № 1 І-ІІІ ступенів" (директор закладу Сидорак М.М., кл.керівник Попович З.Л) та    методист Мостиського ОТГ    Андраш Г.І., вчитель основ християнської етики закладу Євець Л.М.,  отець Петро Федаш та батьки відвідали це чудотворне місце.
      Проща розпочалася спільним Молебнем до Богородиці. Всі помолилися за здоров’я рідних і близьких, за мир у нашій країні. На Архиєрейській Літургії, яку очолив Владика Ярослав Приріз, прочани приступили до Святої Тайни Покаяння та прийняли Пресвяту Євхаристію. Учнівська молодь взяла участь в акції «Квіти для Богородиці».
     Багато років тому Мати Божа вибрала собі це місце, зробивши його особливо унікальним через цілющу силу чудотворного джерела. Сьогодні Богородиця чекає кожного з нас, щоб заспокоїти, дати розраду, зцілити душевно та тілесно у відпустовому місці у Биличах.

Немає коментарів:

Дописати коментар