Сторінки

середа, 18 квітня 2018 р.


      В ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» (директор школи Сидорак М.М.)  щодо листа Комітету з питань охорони здоров’я Верховної Ради України від 03.04.2018 № 04-25/04-332(69617) на  виконання резолюції «круглого столу» на тему «Шляхи зниження дитячого травматизму від опікової травми». Під керівництвом  заступника директора з ВР Фаріон Л.І.,  проведено  інструктажі
для учнів закладу класними керівниками 1-11 класів. Вчителем біології Сидорак О.М. та соціальним педагогом Сайкевич В.Л.  провели бесіду і роздали буклети про небезпеку отруйних рослин та надання першої допомоги у разі опіку. Педагог-організатор Сокрута М.С. оформила фотовиставку отруйних рослин, чим вони небезпечні.
       Всі повинні уміти надати першу допомогу і полегшити стан постраждалого.
Тому ще у школі повинні навчати молодь невідкладним заходам з врятування життя людини. Головне в цій ситуації – не розгубитися, опанувати себе і почати усувати явища, які загрожують життю постраждалого. Насамперед, варто всім усвідомити, що долікарська допомога надається одразу, протягом перших 30-ти хвилин.
     Учні закладу  разом з вчителем захисту вітчизни Плешівською С.Б. вчать  загальні принципи надання першої допомоги при нещасних випадках . Вдосконалюють уміння  накладати пов’язки ,уміти надавати першу допомогу при опіках. Мінімум практичних знань не завадить нікому.

Немає коментарів:

Дописати коментар